Najsilnejšie momenty v KRIMI za rok 2013!

Moderátor Pavol Michalka hodnotí najväčšie reportáže.

Spravodajská relácia KRIMI prešla v roku 2013 veľkými zmenami. Okrem nového vizuálu a grafiky prešla z JOJky na PLUSku do nového vysielacieho času o 20:00. Tu sa stala najsledovanejšou reláciou televízie a posilnila svoju pozíciu na mediálnom trhu. Základ relácie však zostal nezmenený. Aj naďalej na nej pracuje rovnaký tím profesionálov a podstata spočíva v kvalitných reportážach z domova aj zo zahraničia zameraných na špeciálne spravodajstvo.

Pavol Michalka, člen moderátorskej štvorice spravodajskej relácie, hodnotil rok 2013 pre KRIMI pozitívne: Ako moderátor Krimi som veľmi potešený tým, ako sa našej relácii darí aj v jej novom vysielacom čase na PLUSke. Je to úžasný pocit a zároveň vďaka divákom, že si nás hneď našli.“ Požiadali sme ho, aby zhodnotil aj prácu členov ich tímu a pomenoval reportáže, ktoré na neho osobne najviac zapôsobili. „Nechcel by som niekoho zvýhodňovať, preto nechcem hovoriť, ktorý príspevok vo mne najviac zarezonoval, ale mám rád príspevky, kde to má zmysel. Jednoducho keď mám pocit, že vieme naozaj pomôcť. Stáva sa to, aj nedávno medzi sviatkami naša redaktorka vypátrala nezvestnú dievčinu, ktorú hľadala polícia aj jej rodina. To je úžasná robota,“ prezrádza Pavol.

KRIMI skutočne neraz robia omnoho viac ako len informujú slovenskú verejnosť: „Úžasnú robotu odviedli redaktori na východe počas kalamity pred sviatkami. Boli vonku aj napriek mrazu a vetru.“ Skúsený moderátor priznáva, že aj napriek dlhým rokom praxe s ním ešte stále pohnú silné príbehy: „Bol to aj prípad sedemnásťročného chalana, ktorý neuniesol fakt, že presne v prvom dni nového roku havaroval. Zomrel pritom jeho kamarát a on skočil pod vlak. Rezonujú vo mne príbehy, kde sa ubližuje deťom, keďže som otec. To neviem pochopiť a želám si, aby takých príspevkov bolo najmenej.“

KRIMI každý deň o 20:00 na PLUS!