KRIMI logo

KRIMI sledovanejšie ako Televízne noviny, TV JOJ celodenným lídrom!

TV JOJ odštartovala október ešte úspešnejšie ako september.

Druhý mesiac jesennej televíznej sezóny začal pre TV JOJ ešte úspešnejšie ako prvý, v ktorom bola lídrom na trhu v primetime. Prvý októbrový deň dosiahla TV JOJ postavenie trhovej jednotky v primetime i celodenne. Priniesla najsledovanejšie spravodajstvo i najsledovanejšiu pôvodnú tvorbu. Seriál Panelák bol opäť výraznou jednotkou na trhu s ratingom 10,9% a podielom 30,4%, tradične silnejší bol v mestách s podielom  34,1%, výrazne úspešný bol aj medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 34,5%, najvyšší podiel mal v Bratislavskom kraji (42,6%). Nasledujúci film Strážcovia pokladu bol jednotkou v čase svojho vysielania s podielom 23,9%.

Najsledovanejším spravodajstvom boli v pondelok Noviny TV JOJ s ratingom 10,7% a podielom 35,6%. Sledovanejšie ako konkurenčné Televízne noviny bolo aj spravodajstvo KRIMI s ratingom 9,6% a podielom 36,8%. TV JOJ bola jednotkou aj počas svojho športového spravodajstva a už tradične bolo najsledovanejším programom dňa Najlepšie počasie s ratingom 12,5% a podielom 37%. Podvečer bola trhovým lídrom Súdna sieň s podielom 28,5%.

Darilo sa aj televízii PLUS, kde boli tradične najsilnejšie kriminálky. Nadpriemer opäť dosiahla kriminálka CSI Miami (7,1%), pričom počas vysielania kriminálok CSI Las Vegas (8,9%) a Biele goliere (7,8%) bola PLUSka treťou najsledovanejšou televíziou.

Televízie JOJ a PLUS získali v pondelok 1. 10 . 2012 spolu podiel 30,3% celodenne a 35,4% v primetime.